Myskikurpitsakeitto Maalahden limpulla ja yrttiöljyllä
Kyrö Napue Ginissä marinoitua porocarpacciota parmesaanilla, rosmariinilla ja karpaloilla
Valkosipulimarinoituja herkkusieniä levain leivällä
Cold smoked salmon with marinated white fish, served with pickled vegetables and herb salad
Valkosipulietanoita Saint Agur sinihomejuustolla sekä valkosipulileivällä
Salaatti rapealla kananfileellä, majoneesia, vaaleaa leipää ja mansikoita
Tuoretta turskaa ranskalaisilla, hernepyreellä ja tartarkastikkeella
Lampaan ulkofile perunalla, mustaherukkakastikkeella ja palsternakkapyreellä
Naudanlihapihvi, cheddar, sipuli, tomaatti, salaatti, coleslaw ja ranskalaiset Drink recommendations: Kvarken Tax Relief IPA or Nero D avola red wine
Rapea kananfilee, mozzarella, sriracha majoneesi, tomaatti, salaatti, coleslaw ja ranskalaiset
Munakoiso, avocado, vegaaninen majoneesi, paholaisenhillo, tomaatti, salaatti, coleslaw ja ranskalaiset
Porsaan niskaa perunoilla, savu-BBQ kastikkeella sekä kurpitsapyreellä
Vaalea leipä, skagen, käsinkuoritut katkaravut, pikkelöity punasipuli ja kananmuna
Keltavahverorisotto parmesaanilla ja yrttiöljyllä
Ranskalaiset perunat, aiolia ja ketsuppia
Paahdettua valkosipulileipää
Ilmakuivattua kinkkua, salamia, Saint Agur-, Brie-, Chili- ja Cheddarjuustoa, oliiveja, marmeladia ja valkosipulileipää
Omenapaistos vanilijajäätelöllä Närpiön Jäätelötehtaalta
Kurpitsainen Crème Brûlée suomalaisilla marjoilla
Valkosuklaavadelmakakku vadelmakastikkeella
Rapeaa kananfilettä, mozzarellaa, tomaattia, salaattia, sriracha-majoneesia, coleslaw ja ranskalaisia
Burgerpihvi, cheddar, ketsuppia, kurkkua, tomaattia ja ranskalaisia
Keltavahverorisotto parmesaanilla ja yrttiöljyllä
Ryhmämenu on tarkoitettu vähintään 8 hengen ryhmille. Alku- ja pääruoka valitaan etukäteen. Erityisruokavaliot ja allergiat huomioidaan, ilmoitettava tilauksen yhteydessä.